16 мая 2012 г., 15:46

Пролет 

  Поэзия » Другая
441 0 0

Пролет

Мина зимата сурова, а пролетта е нова!

Разцъфнаха цветята и пак зелени са полята!

Ето ги птичките песнопойки, които летяха войни!

 

Радостни са всичките деца, тичат те на двора, за да видят хора!

Всички радват се на пролетта, как красива е тя!

Бързо, бързо тичай и ти, и не се бави!

 

Метин Байрактаров

гр. Сърница

© Метин Байрактаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??