28 янв. 2015 г., 22:43

Пролет 2 

  Поэзия » Любовная
265 0 0

Надежда за душевна топлина

сякаш чезне в бездна тъмнина.

Нежност ти ми дай,

мечтая си за май.

 

Рози в цвят бял

да ме радват в тъжен дял!
Ти си любов нежна

и пролет в зима белоснежна*.

 

*Сиреч пролет в душата ми по време на зима навън. 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??