24 февр. 2021 г., 19:15  

Пролет 2021 

  Поэзия » Пейзажная
433 1 2

С очи лазур и синьо небе,

с коси от злато – слънчеви дни.

Със сочни устни – ябълков цвят.

В разкошна рокля с уханни цветя.

Препуска с бяг на топъл южняк,

на кон със грива от буйни потоци.

Където стъпе – бликва вода.

Където помине оставя цветна следа.

Това е тя – пролетта.

© Румяна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??