24.02.2021 г., 19:15 ч.  

Пролет 2021 

  Поезия » Пейзажна
431 1 2

С очи лазур и синьо небе,

с коси от злато – слънчеви дни.

Със сочни устни – ябълков цвят.

В разкошна рокля с уханни цветя.

Препуска с бяг на топъл южняк,

на кон със грива от буйни потоци.

Където стъпе – бликва вода.

Където помине оставя цветна следа.

Това е тя – пролетта.

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??