3 апр. 2010 г., 17:12

Пролет 

  Поэзия
557 1 0

Нека да отидем вишната да видим,

как е разцъфтяла тя,

нека да отидем и да ù завидим,

както пролетта ù завидя.


Седмица на обич само ù остави,

седмица на розови мечти,

седмица година няма да забрави,

както бяхме двама - аз и ти.



© Рот Кив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??