25 июн. 2007 г., 19:30

Пролет 

  Поэзия
407 0 3

Поглеждам, а навън е пролет,
усмихват ми се избуялите треви.
И птици весело ми пеят,
показват нови висини.
Усмихната, напред пристъпвам
към нещо по добро.
И ведро и с наслада,
отпивам аз от слънцето лъчи.
Протягам длан - да кацне птиче,
довяла го до мен съдбата,
да ме дари със обич непозната...

© Валя Митова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??