30 апр. 2022 г., 18:18

Пролет 

  Поэзия
171 1 4

Прихва, прелестно понася

песен, плуваща в потока,

пойно пее и приглася

патос с пролетна посока.

 

Първо птички полетяха,

после пъстри пеперуди,

пориви порозовяха с

пъпки, плавно без принуда.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??