Apr 30, 2022, 6:18 PM

Пролет 

  Poetry
173 1 4

Прихва, прелестно понася

песен, плуваща в потока,

пойно пее и приглася

патос с пролетна посока.

 

Първо птички полетяха,

после пъстри пеперуди,

пориви порозовяха с

пъпки, плавно без принуда.

 

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??