13 мая 2016 г., 23:18

Пролетен дъжд 

  Поэзия » Любовная
385 0 0

Думи, думи.

Като пролетен дъжд

обливат моята душа.

Всяка капка, която ме докосва,

докосва ме с радост или тъга.

Благодаря, е капката

която моето сърце харесва.

Когато ме докосне,

усмивка грейва на моето лице.

Усмивка изпратена от едно сърце,

докоснато с любовта.

А тя не е споделена.

Пет капчици.

Когато ме докоснат,

сърцето страда.

Страда, но и се надява някой ден

с пролетния дъжд, две капчици

да го докоснат.

Две капчици пропити с любов.

Намерих те.

© Наско кирилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??