3 апр. 2013 г., 23:08  

Пролетен поздрав 

  Поэзия » Другая
655 0 7

 

пролетни желания

 

Пролетта - тя може да се скрие
в едно разцъфнало цветче...
Но може и така да те опие,
че времето за теб да спре,
 
угаснали надежди да разпъпи,
да се излее в благодатен дъжд,
в реки пресъхнали да стъпи
и щастие да текне изведнъж.
 
Облечена във розово и бяло
с венец от крехки клонки и листа
да мине по поляните заспали -
да ги наръси с уханни семенца.
 
Пролетта... тя може да се скрие
във нежността на пролетното цвете,
но може ли да скрие, че магия
в оранж, и бяло, и лилаво свети! :)
 
Специални благодарности на Rai за клипчето:

© Таня Донова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??