Аз висок съм хубавец
и прическа имам чудо!
С приятеля синчец
ний ухаем лудо!
Пролет първи кавалери,
след кокиче, теменужка -
никой няма да намери
като нази дружка!
Имам цветни облекла
сред роднини близки.
Мога в двора да раста
или сред тревички.
Колко лесно се отгатва,
просто е като фасул.
Всеки мене ме познава -
аз се казвам З_ _ _ _Л!
© Кремена Арменчева Все права защищены