В страстен пролетен ден,
дъхащ на северен бор и смола,
влюбен, светъл и запленен
облак ми прошепна слова.
Шамански думи на елен,
казвани на кошута сърна,
в иглу на шаман, обсебен
под транса на любовта.
Надвеси се нежно над мен,
приласка ме с любовна игра,
огледа се в очите ми озарен
и видя жадуваната душа.
Облак бял, за мен сътворен,
ме омагьоса през пролетта,
от чувства и обич зален,
себе си даде и любовта.
© Лидия Сиркавара Все права защищены
Поздрави от мен и магична пролет за вас!