1 мар. 2008 г., 11:10

Пролетна песен 

  Поэзия » Любовная
696 0 9
Пролет е - ухайна, вълшебно красива.
С клонки напъпили, с цветове зелени.
Природата изведнъж стана по-жива.
Обичта се пробуди и бяхме засмени.

Пъстрокрилите птички песни запяха.
Слънцето лъч на надежда ни отправи.
Любовта и щастието в едно се сляха.
Всеки помисли как добро да направи.

В душите бели, блянове се стаиха.
Ето радост дойде във всички очи.
Нови копнежи в красотата откриха.
Пролет е - а това за мене си ти.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??