Mar 1, 2008, 11:10 AM

Пролетна песен 

  Poetry » Love
697 0 9
Пролет е - ухайна, вълшебно красива.
С клонки напъпили, с цветове зелени.
Природата изведнъж стана по-жива.
Обичта се пробуди и бяхме засмени.

Пъстрокрилите птички песни запяха.
Слънцето лъч на надежда ни отправи.
Любовта и щастието в едно се сляха.
Всеки помисли как добро да направи.

В душите бели, блянове се стаиха.
Ето радост дойде във всички очи.
Нови копнежи в красотата откриха.
Пролет е - а това за мене си ти.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??