29 мар. 2008 г., 09:17

Пролетна случка 

  Поэзия » Другая
584 0 10
 

Гълъб, врабец и гълъбица

за коричка хляб се бият -

над тях е цъфнала черница,

а от земята облаци от прах се вият...

 

Накрая - за гълъба

остана гълъбицата,

а врабчо - доволен

отлетя с трошицата!

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??