19 апр. 2016 г., 20:02

Пролетна тъга 2 

  Поэзия » Любовная
272 0 0

В затвор съм аз,

гледам хубаво кокиче вън.

И за идеал, а не за сласт,

в душа ми туй е сладък сън.

 

И самотно ми е нещо,

за теб напразно мисля аз.

И сега, когато е горещо,

в душа царува леден мраз.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??