11 февр. 2021 г., 11:19

Пролетни мечти 

  Поэзия
215 1 5

Зимно утро, ти пробуди

мойте пролетни мечти

и се щурат като луди,

не снегът ще победи.

 

Не снегът  ще ги залее,

нито ще ги вледени,

че като звезди ми греят

от най-южните страни.

 

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??