20 мар. 2009 г., 11:43

Пролетно 

  Поэзия
618 0 14

Довява топъл дъх южнякът,
цъфтят дървета и цветя,

красива пролет, тъй те чакам

да се завърнеш у дома.


Рисуваш с пръсти по тревите,

събуждаш горските цветя,

светът се къпе във очите

на слънчевата топлина.


Донасяш птичи глас и слънце,

мечти, пораждащи копнеж,

отдето минеш, ти превръщаш,

с вълшебен допир нов цъфтеж.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??