15 мая 2015 г., 07:46  

Пролетно утро 

  Поэзия » Любовная
282 0 0

На пролетно утро светлината

топли ми душата.

Това е моята любима,

колко нежност в нея има.

 

Като гледах светлите и очи,

галиха ме нейните лъчи.
И макар да не мога да я видя,

те ще ме озаряват докато си отида. 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??