Пролетта зелено-цветна,
дъхава, красива и кокетна,
е по-детски нежна и добра,
винаги готова за игра.
Тя е песен в ласката на ноти,
сред които ражда се животът,
тя е цялата любов, закрила,
пълна с съзидание и сила.
Пролет е - дочувам топъл глас
и вече си играя с нея аз,
и те викам с мен да си в простора,
да играем дружно, без умора.
08.04.2024.
© Георги Каменов Все права защищены