25 июн. 2016 г., 19:17

Пролетта пристига с влак 

  Поэзия » Для детей
746 0 2

ПРОЛЕТТА ПРИСТИГА С  ВЛАК

 

Трака, трака, бърза влака...

В езерото трака щърк!

Идва пролет и нечака,

в пъстро да рацъфне  пак.

 

Да събуди всяко стръкче-

минзухар и   кукуряк,

да запее  всяко птиче

и щурецът веселяк!        

 

25.06.2016г

Шумен

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??