11 мар. 2007 г., 15:25

ПРОМЕНЯМ СЕ 

  Поэзия » Любовная
1830 0 31

 

Ето, погледни ме... променям се.

По начин, по който аз мога.

Ще бъда различна... надявам се

и по-добра... вярвам във Бога.

Хайде, усмихни се... променям се.

Нали това искаше само?

Събирам в сърцето си истини

и този път вече съм цяло.

Не ме ли харесваш?... Променям се.

По новите пътища бродя.

Вдигни очи... хайде, обичай ме,

не мога повторно да моля.

Поставям начало... променям се.

За нови мечти ще милея.

И  вятърът див във косите ми

с дъжда от небето ще слея.

За теб се променям... докосвай ме.

По тялото с устни рисувай.

Със слова забранени изричай ме,

в съня си ти мене бленувай.

Лика си аз срещам в очите ти,

докрай искам в тях да остана.

Достигнах ли там... до сърцето ти?

Това е... което ми трябва!

 

 

 

 

 

© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??