18 июл. 2008 г., 19:29

Промяната на хората 

  Поэзия » Гражданская
1038 2 1

Какво се случи с хората,

защо така се променихме.

Защо се мразим и ненавиждаме,

защо се крием и си завиждаме.

 

Вече няма братска обич,

вече няма веселби и радост.

Разделяме се на бедни и богати,

на висшисти и на простовати.

 

А бяхме някога просто роднини,

обичахме се без причини.

Не търсихме наследства и пари,

защо, животът ли ни озлоби.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Е, винаги е имало деление.Не мисля, че някога хората са се обичали безпрекословно. Поздравления за стихчето. И аз бих искала света да е устроен другояче, но... шанс - това е реалноста.
Предложения
: ??:??