5 июн. 2009 г., 12:11

Пропилях ли се 

  Поэзия » Любовная
587 0 0

Пропилях ли,

живота си в пиянство?

Обич и Любов да пия Аз,

от Теб?

 

Пропих се,

ала искам пак да се напия

в чашата остава

само бучка лед...

 

До дъно,

пак отпивам чашата поредна

със смисъл да започна Аз,

без Теб...

 

Отпивам,

ала нямам сила,

сърцето си тупти,

знае своя ред…

 

И дни и нощи

отново пак пия,

за да забравя вчерашните ти слова,

пия, ала как искам

с Теб да се напия,

до дъно да изпием

Любовта...

© Владислав Калканджиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??