Пропи се мойта плът,
злото в мен се разлива,
сълзи убиват мойта гръд,
кръвта в сърцето ми прелива.
Безверието дълбоко проникна,
пусна корени в черната земя,
прозорецът на душата се пропука,
пропука се от черната сълза.
Милан Милев
22.07.09
© Милан Милев Все права защищены
Перфектно описано!!!