3 мая 2012 г., 00:32  

Хоризонти 

  Поэзия » Любовная
997 1 20

Усещам те  през всички хоризонти.
Обичам те  през цялата Земя.
Със тебе преминавам през сезоните

и нося в шепите си весел смях.

Любов ли е това, или мечтание –
за близост, за отдаване и страст? –
Ще кажат само тези разстояния,
които се простират между нас.

 

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??