Усещам те през всички хоризонти.
Обичам те през цялата Земя.
Със тебе преминавам през сезоните
и нося в шепите си весел смях.
Любов ли е това, или мечтание –
за близост, за отдаване и страст? –
Ще кажат само тези разстояния,
които се простират между нас.
© Елица Ангелова Всички права запазени