26 февр. 2010 г., 19:25

Прошка 

  Поэзия » Другая
569 0 5

ИСКАМ ПРОШКА...

за изминалите дни,

за несбъднатите мечти,

за изгряващите думи,

за мечтата - болка,

за мечтата - любов,

за сълзите от радост,

за усмивките несподелени,

за отминалите епохи,

за капката роса - сълза...

13.02.10г.

© Сириус Надежда Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??