Скъпи, моля те прости ми,
не искам повече да се утешавам с рими.
Знам, бях голяма лъжкиня,
държах се като голямата "царкиня"!
Повече няма да те лъжа, обещавам,
нито повече ще те натъжавам.
От сега нататък ти обещавам
на нищо повече да не се давам!
© Диана - Все права защищены
Поздрав за невероятния стих!!!