8 нояб. 2009 г., 00:54

Прощална песен 

  Поэзия
474 0 2

Вятърът в градината изви снага.

Върху тревите аромат на охра пръсна.

Листата насъбра на купчинки тъга.

И от дърво самотна ябълка откъсна…

 

 

С пръсти от мъгла докосна клоните.

Като на арфа засвири нежна песен.

Тъгуваше навярно за всеки от сезоните

и се прощаваше сега със тази Есен…

© Росица Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??