Не можеш да ме загърбиш и да кажеш
„спокойно, всичко ще се оправи".
Не можеш да зашиеш сърцето
и да се надяваш всичко да бъде наред.
Не можеш да ме оставиш да страдам
и да не виждаш сълзите.
Не можеш да си отидеш без сбогом
и да не видиш тъгата в очите.
Не можеш да направиш нещо лошо
и да останеш безнаказан.
Но ти направи всичко това,
а аз ти простих,
защото те обичам.
© Криси Все права защищены