Feb 26, 2009, 11:02 AM

Прощални думи 

  Poetry
2792 0 0
 

Не можеш да ме загърбиш и да кажеш

„спокойно, всичко ще се оправи".

Не можеш да зашиеш сърцето

и да се надяваш всичко да бъде наред.

Не можеш да ме оставиш да страдам

и да не виждаш сълзите.

Не можеш да си отидеш без сбогом

и да не видиш тъгата в очите.

Не можеш да направиш нещо лошо

и да останеш безнаказан.

Но ти направи всичко това,

а аз ти простих,

защото те обичам.

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??