20 нояб. 2006 г., 08:59

Прощално 

  Поэзия
719 0 0

Ти сбърка като ме притискаше,

аз сбърках като ти се предадох,

ти сбърка като непрестанно искаше

да бъда с теб и да ти се отдавам.


Сега далече сме един от друг

и всеки ближе раните кървящи,

защото не сме един за друг,

но никой не видя знаците крещящи.


Аз исках приятелка да бъда твоя,

ти искаше любов да съм ти в нощта,

аз исках да не страдаш, любов моя,

затова прощавам се със теб сега!

© Марина Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??