П Р О Щ А В Н Е С М Л А Д О С Т Т А
Топъл лъх на море със вълни и със дюни
ме посреща с любов във ранния юни...
Аз вървя, а под мене земята трепери.
Колко младост блести и със хубост се мери!
Копнеж се излъчва от всяко движение. движение.
Богата на бъдеще и на вълнение
размахвам щастлива ръката си млада!
И кротко присядам на стара ограда.
© Стойна Димова Все права защищены
Истинско удоволствие изпитвам да чета творбите ти и коментарите ти.
Бъди винаги такава!Хубав юнски ден!