27 мар. 2006 г., 18:13

ПРОСТИ 

  Поэзия
679 0 1
Прости на себе си че си нещастна.
Прости на себе си че си наивна.
Прости момиче!Не всичко е прекрасно,
прости си че съдбата е противна.

Поне веднъж дарила ли си сладост?
Поне веднъж дарила ли си ласки?
Веднъж поне приела ли си слабост?
Поне веднъж...дори зад някой маска?...

Ако със "да" си отговориш,
не питай вечер за кого трепериш.
Поспри със себе си да спориш
и отговор по-лесно ще намериш....

© Анни Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??