10 янв. 2012 г., 22:47

Прости ми... 

  Поэзия » Другая
646 2 2

Съжалявам много, че те нараних,

че напразно надежда ти дадох,

а после мечтите ти шумно разбих,

нищо, че първо ти се отдадох!


Точно с теб така не исках да постъпя,

такова отношение не заслужаваш.

По-добре ме подмини и продължи по пътя,

за такива като мен недей да съжаляваш.


Макар че заради мъже такава станах,

ти точно нямаш пръст в това,

но и аз мога като вас да правя,

да действам без чувства и без душа!


Прости ми, дано приятели останем,

нищо, че доста клиширано звучи,

дори да ни е трудно, нека да се постараем,

а моята глупост дано времето да я заличи!


 

 

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??