4 авг. 2009 г., 18:18

Прости ми 

  Поэзия
611 0 3

Прости ми

 

Погали ти онази душа,
толкоз грешна и толкоз ранима.
Тя от тебе все бяга сама.
Уморена сама те намира.

 

Колко нощи с упорство ковах
за душата си щùта стоманен.
Теб жадувах и тебе ругах.
Тебе търсих с надежди от слама.

 

Ти единствен до мене остана
и сърцето си цяло разголи,
а аз гневно жестоко нападах
и спестявах ти милите думи...

 

Прости ми, че бях заслепена
от болка и ужас, от страх,
че в поредния бяг ще намеря
на следите ти топлия прах...

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??