26 мар. 2007 г., 20:04

Прости ми ти... 

  Поэзия
2335 1 0

                     Прости ми ти...

 

Прости ми ти, че те обичам,

прости ми ти, че те жадувам

и искам пак да те целувам...

Прости ми ти, че за тебе аз мечтая

и за теб говоря, по цели часове и дни...

Прости ми ти, че в теб се влюбих

и за теб сега живея,

дишам и копнея...

Прости ми ти, че за тебе всичко

е било игра...

Прости ми ти, прости,

че се надявах аз на чудо

да те задържа...

Прости ми ти, прости,

че мой палач си ти...

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??