26 мар. 2007 г., 15:12

ПРОСТИ НИ ЛЮБОВ 

  Поэзия
792 0 3
    
ПРОСТИ НИ, ЛЮБОВ, И НА ДВАМАТА,
ПРОСТИ НИ, ЧЕ ПИХМЕ ОТ ТЕБ
ТЪЙ ЖАДНО, А ДНЕС ТЕ ПРЕДАДОХМЕ
И ВСЕКИ ПО СВОЙ ПЪТ ПОЕ.
А ИСКАХМЕ, ТОЛКОВА ИСКАХМЕ
ДА ТЕ ЗАПАЗИМ ЗАВИНАГИ ЖИВА,
МЕЧТАЕХМЕ, СПОМЕНИ ПИСАХМЕ...
И ДНЕС ИСКАМЕ, НО ЗНАЕШ, НЕ БИВА.
ПРОСТИ НИ, ЛЮБОВ, И СЕ ЗАВРЪЩАЙ,
ЦЕЛУВАЙ ГО НЕЖНО КАТО МЕН
С ТРЕПЕРЕЩА ДЛАН ГО ПРЕГРЪЩАЙ:
НЕКА МЕ УСЕЩА ВСЕКИ ДЕН.
    
    
    
    
    

© Яна Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??