2 февр. 2023 г., 22:11

Простих 

  Поэзия » Любовная
446 0 0

Простих ти всичко досега,

признах ти правото да бъдеш слаб.

А ножа, който ми заби в гърба,

извадих и нарязах с него хляб.

 

Да можеш да си тръгнеш сит,

така изпращам гостите си аз.

Тръгни! Боли... Мълчи! Простих, върви...

Остана да забравя този фарс...

 

 

 

 

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??