Помниш ли как те гледах -
Влюбено и наивно като малко дете?
Помниш ли как те прегръщах -
Сякаш целия свят беше в моите ръце?
А как жадно поглъщах всяка твоя дума?
И как търсех твоето внимание?
Тогава не вярвах, звучеше ми безумно,
Любовта ти да е лъжливо обещание.
Забрави всичко това!
Представи си ме така -
Усмихната, щастлива..
И не се влюбвай повече в мен!
Простих ти
© Цветина Ненчева Все права защищены