29.11.2018 г., 0:53 ч.

Простих ти 

  Поезия » Любовна
373 0 1

Помниш ли как те гледах -

Влюбено и наивно като малко дете?

Помниш ли как те прегръщах -

Сякаш целия свят беше в моите ръце?

 

А как жадно поглъщах всяка твоя дума?

И как търсех твоето внимание?

Тогава не вярвах, звучеше ми безумно, 

Любовта ти да е лъжливо обещание.

 

Забрави всичко това!

Представи си ме така -

Усмихната, щастлива..

И не се влюбвай повече в мен!

 

Простих ти

© Цветина Ненчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??