Просто само защото
имаш ярко слънце
в очите, в погледа..,
нещо дълбоко което
се чувства като
пробуждането на водата...
нещо свободно,
нещо спокойно и бурно,
нещо чисто и нежно,
нещо топло в сърцето,
което ме осветява,
просто само защото
това което създаваш
в себе си е като океана...,
а аз забравила как се плува...
те поглеждам, а ти ме гледаш
тъй съкровено и влюбено,
ярък като слънцето...и нямам...
търпение да вляза в морето...
© Лили Вълчева Все права защищены