Аз съм просто човек – автентичен,
със своите силни и слаби страни.
В необятния свят прагматичен
попаднал случайно в ранни зори.
Сред добрите и стойностни хора
все място си търся, дори да горчи,
че не мога да бъда достоен
за техните смели и ярки мечти.
Те са примерът, който да следвам,
когато изграждам живот и съдба
и когато по малко напредвам…
Накрая поне да оставя следа.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Все права защищены