Вторник – думите са оскъдни.
Компенсация намира се в мъдри мисли.
Вторник – егото струва си да бъде заключено.
Нека вместо него бъде пусната само тя – любовта.
Вторник – мислите е време утеха да открият.
Нека не се лутат, а сътворяват смисъл.
Вторник – сърцето нека за доброто се разпали.
Ярка и сгряваща – жарта на добрините сгряващо пари.
Вторник – прожекторите нека угаснат за излишна суета.
Вреди силно жаждата за властта, обезличавайки неусетно личността.
Вторник – покана за живот Животът отдавна отправил е.
Да бъде разчетена избор личен на всеки е.
© Симона Господинова Все права защищены