14.11.2023 г., 17:13 ч.

просто ден на име Вторник 

  Поезия » Философска, Гражданска, Свободен стих
168 0 0

Вторник – думите са оскъдни.

Компенсация намира се в мъдри мисли.

 

Вторник – егото струва си да бъде заключено.

Нека вместо него бъде пусната само тя – любовта.

 

Вторник – мислите е време утеха да открият.

Нека не се лутат, а сътворяват смисъл.

 

Вторник – сърцето нека за доброто се разпали.

Ярка и сгряваща –  жарта на добрините сгряващо пари.

 

Вторник – прожекторите нека угаснат за излишна суета.

Вреди силно жаждата за властта, обезличавайки неусетно личността.

 

Вторник – покана за живот Животът отдавна отправил е.

Да бъде разчетена избор личен на всеки е.

© Симона Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??