10 мар. 2008 г., 23:10

Просто любов 

  Поэзия » Любовная
717 0 2
Ако си капка  вода - удави ме в океан!
Ако си пламък - изгори ме в пожар!
Ако си снежинка - затрупай ме с лавина!
Ако си лек полъх - отнеси ме в буря!
Ти си човек, затова ела и
ме удави в любовта си,
изгори ме с нежните си ръце,
затрупай ме с целувки
и ме отнеси в прегръдките си!!!

© Тъжна Луна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??