30 мар. 2005 г., 22:58

Просто ме обичай 

  Поэзия
1266 0 3
Наближава утрешният ден,
копнея отново да си с мен
и с тая твоя бебешка походка,
искам да съм на разходка.
Да гледам тези тъмни хубави очи
и да се радвам,
защото с мен си ти.
Да си говорим за хубави неша,
за баскетбол, дори за любовта
и за това, колко е лошо да си сам-сама.
Ти да ме прегръщаш с нежните ръце
и да галиш с ласки моето лице.
Време е да спреме да се цупиме за глупави неща,
от които само си проваляме деня.
Ти беше толкова добър преди,
когато бяхме само аз и ти,
защо сега се промени?
Сега се правиш на велик
и искаш да си само ти,
но уви, с това държание, помни,
далеч не ще стигнеш ти...
И други искат да са с мен,
и може да се съглася,
за да разбереш какво е това тъга.
Но нали си те обичкам,
след тебе пак ще тичкам,
ще забравя другите мъже
и ще бъда само с теб, мишле,
защото много те ценя
и искам да си с мен в нощта,
да си говорим за куп неща,
но най-вече за любовта.
И помни, че те обичам,
обичай ме и ти.
Иначе за мен просто забрави!!!

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • На мен също много ми харесва. Според мен е мн мило. Поздравявам те
  • Много дълго!Пък и кажи нещо н а и с т и н а неказано досега!
  • Страхотно сладко,а много истинско.Харесва ми.
Предложения
: ??:??