19 нояб. 2011 г., 12:23

Просто настроение 

  Поэзия » Любовная
551 0 10

 

 

 

Може да се срещнем
на края на нищото
и понеже ни боли от самотата,
отрязахме с ножица всичко излишно
и тръгнахме мълком нататък.
Където безмълвни студени треви
огласяха няма гората,
където крещяха полудели вини
и с писък летеше душата.
Аз знам, страхуваш се от мен,
ще те обсебя целия до дъно,
ще ти разкажа тъжно как живях,
преди да те налюбя без остатък.

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=8v_4O44sfjM&ob=av2e

 

 

© Жулиета Великова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??