28 янв. 2017 г., 17:03

Пространства 

  Поэзия » Другая
665 1 4

Празни пространства
изпълнени с гняв.
Празни пространства 
пълни със страх,
там слънце не грее,
там дъжд не вали
и смях не се чува,
там само боли.
Любовта е напуснала
тоз ареал,
и е пустош безкрайна,
и е мрачно дори,
там минава животът
в безсмислени дни –
празни постранства, 
напразно, уви.

 

© Ник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??